Ons team

Christine Halsberghe
Christine HalsbergheDierenarts
Christine is in 1979 met onderscheiding afgestudeerd aan de RUG te Gent. In 2002 behaalde ze het diploma ‘Véterinaire comportementaliste des Ecoles Vétérinaires Françaises’. Naast eerstelijnsgeneeskunde is haar bijzondere interesse gedragsgeneeskunde en interne geneeskunde. Christine is voorzitster van de Vlaams Diergeneeskundige Werkgroep Ethologie (VDWE) en lid van het bestuur van de Europese vereniging voor klinische ethologie( ESVCE). Ze geeft les in het postgraduaat dierengedrag bij Odisee en geeft regelmatig voordrachten over gedrag bij hond en kat.
Mail mij
Kristien Gheysen
Kristien GheysenDierenarts
Kristien studeerde in 2000 met onderscheiding af aan de RUG te Merelbeke. Ze behaalde daar in 2008 ook het diploma van Fysiotherapie bij de kleine huisdieren. Naast de eerstelijnsdiergeneeskunde heeft zij een bijzondere interesse voor orthopedie, medische beeldvorming en chirurgie.
Mail mij

Praktische info

Als extra service voor onze klanten zijn wij voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar.
Wij werken enkel op afspraak. Op die manier reserveren we steeds voldoende tijd en geven we u de kans om een afspraak te maken met de dierenartse naar keuze.

Indien u dit wenst, komen wij ook aan huis.  Hou er rekening mee dat we op huisbezoek beperkter zijn in het uitvoeren van onderzoeken en behandelingen.

U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn, fret en knaagdier.

Onze praktijk

Wij zijn een praktijk met een hart. Wij gaan voor de beste en de meest haalbare zorgen.

Dierenartsenpraktijk Halsberghe-Gheysen is een praktijk voor gezelschapsdieren.

We zijn een gepassioneerd team dat klaar staat voor u en uw huisdier.  Honden, katten, konijnen, fretten en kleine knaagdieren kunnen bij ons terecht.

We doen beide eerstelijnsgeneeskunde maar we hebben elk onze eigen bijzondere interesses waardoor we elkaar perfect aanvullen.